E shoqërojnë prindërit, djali i Ramush Haradinaj shkëlqen në mbrëmjen e maturës (FOTO LAJM)

Djali i Anita dhe Ramush Haradinaj sapo ka mbushur 18 vjeç dhe ka mbaruar ciklin e shkollës së mesme.

Padyshim që mbrëmja e maturës është gëzimi i maturantëve pas mbylljes së provimeve dhe përgatiten mjaft për këtë natë që vjen njëherë në jetë.

Edhe djali i Ramushit duket se është përgatitur dhe ka shkëlqyer në mbremjen e maturës. Ka qenë vetë Haradinaj ka publikuar disa fotografi familjare në rrjetet sociale.

“Gëzuar mbrëmja e maturës Gjin”, ka shkruar Haradinaj.