Video virale e adoleshentes, thyen rekord, gjen 40 presidentë amerikanë në një minutë (VIDEO)

Një adoleshente australiane fitoi titullin e tretë të rekordeve botërore Guinness për aftësitë e saj të kujtesës duke identifikuar saktë 40 presidentë amerikanë në një minutë.

Lara Nunan, 16 vjeçe, nga Sydney, më parë theu Rekordet Botërore Guinness për shumicën e personazheve të Marvel të identifikuar në një minutëdhe shumicën e personazheve vizatimorë të identifikuar në një minutë.

“Doja të bëja hat-trick për të marrë tre tituj të rekordeve botërore Guinness në një periudhë 12-mujore”, tha Nunan për Guinness World Records.

Nunan u shpreh se përpjekja e saj e fundit për regjistrim ishte, në një farë mënyre, më e ndërlikuar se dy të mëparshmet.

“Meqenëse jam australiane, nuk isha e njohur me disa presidentë të SHBA-së. Kalova shumë orë duke ushtruar se si t’i them emrat e tyre shumë shpejt,” tha ajo.

Lara shtoi se presidentët priren të kenë emra më të gjatë se personazhet e Marvel dhe yjet e filmave vizatimorë.

“Kjo ishte ndryshe nga dy albumet e mia të para ku personazhet kishin emra më të shkurtër,” tha ajo.

Nunan identifikoi 40 presidentë nga portretet e tyre në një minutë, duke mposhtur rekordin e mëparshëm prej 28, i cili u vendos nga Anay Singh në 2021.

“Ndihet e pabesueshme që tani të kesh tre tituj të rekordeve botërore Guinness”, deklaroi vajza.