Të gjitha arsyet përse burrat i tradhtojnë edhe gratë që dashurojnë

Në këtë rast nuk vlen ajo shprehja “Ku ka tradhti nuk ka dashuri”. Mungesa e dashurisë mund të jetë një arsye për të tradhtuar, po aq sa edhe tradhtia mund të mos lidhet fare me dashurinë e munguar.

Specialistët e sjelljes thonë se burrat kanë tendencën t`i tradhtojnë edhe gratë që dashurojnë, për një sërë arsyesh.

Sepse jetojnë një adoleshencë të dytë

Se janë mësuar të gënjejnë

Se kanë nevojë për vetëaprovim

Se rufuzojnë t`i lidhin këmbët në një lidhje

Kanë një tendencë natyrale për të zaptuar

Se kërkojnë më shumë vëmendje

Kërkojnë më shumë liri veprimi

Se janë të varur nga seksi

Pra thënë ndryshe, nuk është faji yt dhe as i marrëdhënies tuaj. Ka lidhje vetëm me të.


Shtuar 15.03.2021 16:11