Si ta hapni telefonin e partnerit edhe nëse ai i ka vendosur një kod sigurie të vështirë

Kurioziteti për të depërtuar në informacionet e fshehta të telefonit të partnerit tuaj gjithmonë është i madh.

Ekziston një kod i thjeshtë që mund t’ju bëjë të keni akses në Iphone.

Gjithçka funksionon duke formuar *3001#12345#* dhe pastaj të shtypni butonin e telefonatës.

Ekrani i telefonit do të marrë ngjyrë gri dhe pas kësaj do t’ju dalë informacioni ekstra. Një nga karakteristikat më të dobishme është një tregues i detajuar i fuqisë së sinjalit të internetit, i cili shfaqet në këndin e sipërm të majtë.

Nëse formoni *#06# do të zbuloni numrin identifikues IMEI. Kjo është shumë e dobishme pasi mund të përdoret për të fikur telefonin tuaj në rast se ua vjedhin atë.


Shtuar 13.10.2021 09:58