Nëse nuk e dini ky është qeni më i vjetër i gjallë në botë, ja sa vjeç është

Chihuahua nga Florida, Toby Keith, u shpall qeni më i vjetër në botë. Ai është 21 vjeç e 66 ditë, njoftoi Libri i Rekordeve Guinness.

“Unë dola vullnetar në një strehë kafshësh dhe një nga punonjësit më tha se një çift i moshuar donte të jepte një qenush sepse nuk mund të kujdeseshin më për të,” i tha pronari i tij Librit të Rekordeve Guinness.

Ai mund të ishte më i moshuari, qeni në botë kur mbushi 20 vjeç. Guinness konfirmoi se në kohën e kontrollit, chihuahua ishte 21 vjeç e 66 ditë dhe ishte me të vërtetë qeni më i vjetër i gjallë. /albeu.com/

Shtuar 13.05.2022 18:44