Mendimet e gjinekologëve që s’do t’i dëgjoni kurrë me zë të lartë

Pavarësisht çdo të lexoni më poshtë, gjinekologët burra do t’jua dinin për nder nëse do të ishit pa komplekse përpara tyre. Kanë kohë që janë mësuar ta përballojnë tundimin.

1.

“Sapo dikush zbulon çfarë pune bëj nuk duan të lidhen me mua. Jam gjinekolog.”

2.

“Pacientët mund të jenë shumë të lodhshëm ndonjëherë, por çfarë të bësh? A mund t’u vesh faj pacienteve se shqetësohen për shëndetin e tyre?

3.

”Të jesh gjinekolog është e lodhshme, por ndihem i lumtur kur ndihmoj gratë.”

4.

“Sot hyra në klinikë dhe ndjeva aromën e keqe të një pacienteje sapo hyra në dhomë. E dhimbshme kur njerëzit nuk kujdesen për vetem.”

5

“Adoleshentet sot janë jashtë kontrolli.”

6.

“Njëherë po vizitoja një paciente që më lëshoi gazra në fytyrë.”

7.

“E urrej faktin se sa njerëz janë pro abortit, por nuk e dinë si funksionon gjithë procesi dhe trauma dhe dëmet që i shkaktojnë trupit dhe mendjes.”

8.

“Jam gjinekolog dhe më duhet të pranoj se disa paciente më eksitojnë.”

Shtuar 16.07.2021 12:12