Kush është aktorja që bëri zërin e kukullës në “Squid Game”, por nuk e pa serialin

Aktorja aktorja 10-vjeçare Reagan To është bërë e njohur në të gjithë botën, pasi është vajza që qëndron pas zërit të kukullës gjigante në dublimin anglisht të ‘Squid Game’. Megjithatë, ajo ende nuk e ka parë serialin hit të Netflix.

“Gjithçka filloi kur babai im i kërkoi mamasë sime të shikonte “Squid Game” pasi ishte shfaqja më e njohur në botë në atë kohë. Ata nuk e kishin idenë se ishte zëri im, dhe kur arritën në atë skenë ata thanë, ‘prit një moment, kjo është Reagan, ky është zëri i saj’, tha ajo.

“Mamaja ime e kërkoi atë në mediat sociale dhe zbuloi se njerëzit po përdornin zërin tim në videot e YouTube dhe madje u shfaq në Saturday Night Live për një skeç”, tregoi 10-vjeçarja.

“Unë nuk kam parë asnjë prej tyre. Mamaja ime më ka treguar pak, por pikërisht përpara pjesës së dhunshme ajo sapo e ndaloi atë. Dhe edhe vëllai im, ai është katërmbëdhjetë vjeç dhe prindërit e mi nuk e lejojnë as ta shikojë atë”, ka thënë Regan.

To zbuloi gjithashtu se familja e saj kohët e fundit u vesh si personazhe nga ‘Squid Game’ për Halloween, dhe ajo vetë natyrshëm si kukulla gjigante zërin e të cilës ajo bën.


Shtuar 23.11.2021 14:42