Keni harruar kodin e iPhone-it tuaj? Mos u dëshpëroni, mund ta zhbllokoni me këto mënyra

A e keni harruar ndonjëherë kodkalimin që sapo keni ndryshuar dhe keni ndier dëshpërim duke parë iPhone-in tuaj sepse jeni mbyllur jashtë? E megjithatë, ka disa truke për t’ju ndihmuar të ktheheni në rrugën e duhur.

Përdorni iTunes

Thjesht vendosni aplikacionin në Mac ose PC tuaj. Shkëputeni telefonin nga kompjuteri dhe fikeni. Vendoseni telefonin në modalitetin e rikuperimit dhe lidheni përsëri me kompjuterin. Gjeni iPhone në iTunes dhe zgjidhni Restore.

Përdorni Finder

Hapni Finder në Mac tuaj dhe lidheni atë me telefonin tuaj. Vendosni iPhone në modalitetin e rimëkëmbjes, zgjidhni Rivendosni, pranoni termat dhe kushtet.

Përdor Find My

Nga Mac-i juaj, shkoni te icloud.com dhe regjistrohuni. Hapni aplikacionin Find My, zgjidhni All Devices, Fshi iPhone, futni Apple ID tuaj për ta konfirmuar. Gati.