Ka çmendur mijëra njerëz, ndoshta do të arrini ta zgjidhni tani?

Nëse ju pëlqejnë detyrat, ky është trajtimi i duhur për ju.

Shikoni foton dhe përpiquni të jepni një përgjigjekur pyeten se cili numër duhet të qëndrojë në vend të pyetësorit.

Ngacmues truri

Nëse nuk mund të gjenit  një zgjidhje, Shikoni më poshtë.

1 + 4 = 5

5 + 2 + 5 = 12

12 + 3 + 6 = 21

21 + 8 + 11 = 40

Përgjigja është 40. /albeu.com/

Shtuar 28.06.2022 17:51