“Hilet” e psikologëve, 16 teknika për t’i lexuar njerëzit si një profesionist (FOTO LAJM)

Kur flasim me një person, ne marrim vetëm 30% të të gjithë informacionit përmes fjalëve të tyre – e gjithë pjesa tjetër e informacionit mund të zbulohet nëpëmjet lëvizjeve të tyre, tonin e zërit dhe mjetet e tjera të komunikimit jo-verbal.

Kështu që, nëse doni të dini se çfarë ndjejnë miqtë tuaj në çdo moment, është më mirë të shikoni fytyrat e tyre – përpiquni të jeni jashtëzakonisht të vëmendshëm dhe do të mësoni shumë gjëra të reja rreth tyre.

Ne kemi përgatitur një udhëzues të shkurtër se si t’i “lexoni” fytyrat e njerëzve dhe e gjeni mëposhtë.


Shtuar 5.07.2021 15:12