Figura e parë që shikoni tregon anën e fshehtë të personalitetit që as ju vetë nuk i dini

Imazhet janë mënyra e shkëlqyer për psikologët, që të mësojnë për personalitetin dhe nënndërgjegjen tuaj, në varësi se çfarë vëreni së pari kur shikoni një foto. Konkretisht, ky test psikologjik do t’ju tregojë për frikën tuaj të pandërgjegjshme.

Cila është figura e parë që shikoni në foton e mëpshtme?

1. Nëse shikoni vajzën e vogël
Ju mund të keni frikëra të ndrydhura që nga fëmijëria juaj.

2. Nëse shikoni fluturën
Frika juaj e pavetëdijshme mund të ketë të bëjë me frikën për të humbur mundësitë, që ju vijnë në jetë.

3. Nëse shikoni një mjedër
Nëse e keni parë mjedrën së pari, do të thotë se përgjigja për atë që kërkoni është në të vërtetë në zemrën tuaj. Pra frika juaj e pavetëdijshme vjen nga mos dija që e vërteta ndodhet në zemrën tuaj dhe nga rezistenca që i bëni dashurisë.

4. Nëse shikoni merimangën
Merimanga tregon se ju keni frikë nga mjedisi juaj, nuk ndiheni të sigurt nga ajo çka ju rrethon.

5. Nëse shikoni pemët
Keni konflikte të brendshme me veten, që nuk i keni zgjidhur ende. Pra keni frikë të pranoni një ndarje emocionale të pavetëdijshme.

6. Nëse keni parë arushat mbrapa pemës.
Në fakt ju i frikësoheni idesë të keni frikë, pra frika juaj është të keni frikë.


Shtuar 27.10.2021 16:12