Çantën e ke shumë të bukur, por do të dëmtojë shpinën nëse nuk e mban si duhet (FOTO LAJM)

Tregu i çantave të dorës mund të krijojë lehtësisht rreth 47 miliardë dollarë çdo vit.

Mbajtësja, rripi dhe çanta janë përbërësit kryesorë të modeleve dhe ne të gjithë kemi ato të preferuarat tona.

Por të qenit në stil mund të çojë në çështje të rënda shëndetësore. 54.5% e të rriturve thonë se vuajnë nga dhimbje shpine ose gjendje të tjera të lidhura me të, dhe mënyra se si i mbajmë çantat mund ta përkeqësojë ndjeshëm këtë problem.

Ne vlerësojmë mirëqenien tonë, kështu që sot kemi mbledhur disa këshilla se si të mbani çantën tuaj në mënyrë që të mos dëmtojë shpinën dhe shpatullat.


Shtuar 17.09.2021 12:46