78-vjeçarja ngre 185 kg në peshëngritje (VIDEO)

Kjo gjyshe mban deri në 19 rekorde në kategorinë e saj të moshës

Vetëm pasi doli në pension në moshën 65-vjeçare, Nora Lengodn zbuloi se stërvitja dhe palestra janë pasioni i saj më i madh dhe që atëherë ajo stërvitet çdo ditë dhe ka arritur të thyejë deri në 19 rekord.

Kjo ishte kur ajo hyri në palestër për herë të parë dhe nuk doli më prej saj. Tani 78-vjeç, ajo është një kampione aktive në peshëngritje. Ajo ngre deri në 185 kilogramë nga një ngritje vdekjeprurëse.

Trajneri i saj thotë se ajo ngre më shumë peshë se disa të rinj dhe kjo është arsyeja pse ata mendojnë më të mirën për të dhe e vlerësojnë pa masë.

Kjo gjyshe mban deri në 19 rekorde në kategorinë e saj të moshës.


Shtuar 10.12.2021 15:26