11 profesioniste mjekësore të një spitali mbesin shtatzënë në njëjtën kohë

11 profesioniste mjekësore në një spital të vetëm në Misuri janë shtatzënë në të njëjtën kohë, me dy infermiere që do të lindin në të njëjtën ditë.Rastësisht, shumica e tyre punojnë në obstetrikë.

“Ato gjithmonë i bëjnë gjërat në grupe, ne kurrë s’kemi pasur kaq shumë gra shtatzënë në të njëjtën kohë”, tha drejtoresha e Qendrës së Lindjes Nicki Kolling për Fox4 KC.

“Pra është argëtuese”, tha ajo, transmeton Klankosova.tv. Gratë janë gati të lindin këtë vit, me lindjet më të shpejta që priten në dy javët e ardhshme dhe lindjen e fundit rreth Ditës së Falënderimeve.