10 modele kabinash për të patur në shtëpi dushin e ëndrrave (FOTO LAJM)

Dushi nuk është thjesht një proces higjienik. Ai është relaksues fizik dhe mendor. Shërben si moment reflektimi, qetësie dhe ndaj meriton më shumë rëndësi ambienti ku kryhet. Sigurisht, në tualet, ku tjetër, por edhe ai vend mund të arredohet.

Një nga faqet më elegante për sa i përket arredimit, sjell disa ide për të ashtuquajturën kabinë e dushit.


Shtuar 16.04.2021 13:39