10 filmat më të mirë të 2024 në Netflix

Edhe në vitin 2024, Netflix mbetet platforma kryesore e filmave.

Filmat gjithnjë në rritje në Netflix, e bëjnë këtë platformë një vend të preferuar për adhuruesit e filmave që dëshirojnë cilësinë e spikatur dhe një sërë zgjedhjesh, dhe janari ka sjellë me vete dhjetëra filma të shkëlqyer për të zgjedhur.

AlbEu.com ju sjell listën me 10 filmat më të mirë në Netflix në vitin 2024:

Dumb Money (2023)

Train to Busan (2016)

The Kitchen (2024)

The Florida Project (2017)

Lift (2024)

Brawl in Cell Block 99 (2017)

Society of the Snow (2024)

The Equalizer 3 (2023)

Mamma Mia! (2008)

Jackie Brown (1997)

/AlbEu.com/


Shtuar 11.02.2024 22:19