999 rezultate për

taratori

Taratori, një zgjidhje shumë e mirë për ditët e nxehta Gjatë ditëve të nxehta të verës fillojmë të konsumojmë më pak ushqime. Prandaj këshillohet përdorimi sa më i madh i frut
Taratori, ushqimi ideal kundër mykut dhe antibiotikëve Nëse jeni të prekur nga infeksione me origjinë mykotike apo jeni duke u kuruar me antibiotikë, kombinimi ideal sipas Ble