999 rezultate për

klsh

Nisma e re e deputetit Braçe: Ja si shkarkohet kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit Deputeti Erjon Braçe ka depozituar në Kuvend projektligjin eri për Kontrollin e Lartë të Shtetit. Portali Albeu ka mu
Ligji i ri, ja si shkarkohet kreu i KLSH-së Pojektligji i ri për “Kontrollin e Lartë të Shtetit”, qe maxhoranca e majtë ka depozituar në Kuvend parashikon që kreu i
Qeveria ligj të ri për KLSH-në. Zbardhen 25 institucionet e kontrolluara nga Bujar Leskaj Qeveria ka përgatitur një draft të ri për Kontrollin e Lartë të Shtetit. Burime nga Këshilli i Ministrave bëjnë të ditur
KLSH kallëzon 10 ish drejtues të ALUIZNI-t në Elbasan Kontrolli i Lartë i Shtetit kallëzon në prokurori 10 ish-drejtues dhe përgjegjës të ALUIZNI-t në Elbasan. Kallëzimi erdh
KLSH kallëzim penal për tre punonjës të ZVRPP-së Tiranë Një ish-drejtuese, dy juristë dhe një hartograf i zyrës së regjistrimit të pasurive të paluajtshme Tiranë janë kallëzuar
KLSH-TIKA, marrëveshje në fushën e IT-së Kontrolli i Lartë i Shtetit nënshkruan marrëveshjen Bashkëpunimi me Agjencinë Turke për Zhvillim dhe Bashkëpunim. Marr
KLSH kallëzon zyrtarin e lartë të Ministrisë së Shëndetësisë Kontrolli i Lartë i Shtetit kallëzon në prokurori drejtorin e Drejtorisë së Planifikimit Financiar në Ministrinë e Shënd
KLSH kallëzim për 2 ish-drejtorët e ujësjellës-kanalizimeve KLSH kallëzon në prokurori dy ish-drejtorët e përgjithshëm të drejtorisë së përgjithshme të ujësjellës-kanalizimeve, dis
KLSH padit ish-drejtuesin dhe 6 nëpunës të ZVRPP Korçë Shtatë nëpunës të Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Korçë, përfshirë këtu edhe ish-Regjistruesin
Meta takim me përfaqësuesin e KE Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë z. Ilir Meta priti në një takim drejtuesin e njësisë së Drejtorisë së Përgjithshme të
KLSH, e hapur për auditim Kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit Bujar Leskaj në një prononcim për ATSH-në deklaroi të enjten se KLSH është e h
KLSH, kallëzim penal për Gjergj Bojaxhiun Kontrolli i Lartë i Shtetit bën kallëzim penal në Prokurorinë e Tiranës për dy ish-kryeinspektorët e INUK-ut. Burime zyr
KLSH merr pjesë në Kongresin e XXI-të të INTOSAI Në datat 22 deri 26 Tetor 2013,Kontrolli i Lartë i Shtetit mori pjesë në punimet e Kongresit të 21-të të INTOSAI, organi
Tatimet refuzojnë auditimet e KLSH-së Nga 6 korriku i vitit 2009, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka refuzuar auditimet nga Kontrolli i Lartë i Shtetit, d
Kuliçaj, sekretar i përgjithshëm i KLSH? Pas dorëheqjes nga Policia e Shtetit, ish-nëndrejtorit Agron Kuliçaj pritet t’i besohet një tjetër e detyrë e lartë shte
Luksemburg, KLSH merr pjesë në seminarin për Auditimin e Etikës KLSH mori pjese ne seminarin për Auditimin e Etikes, organizuar nga grupi Task Force (EUROSAI) për Auditimin e Etikes, n
KLSH- SHKÇAK nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi Në ambientet e Kontrollit të Lartë të Shtetit, u nënshkrua sot marrëveshja e bashkëpunimit mes KLSH-së dhe Shoqatës së K
Raporti i KLSH: BSH abuzime me paratë publike Kontrolli i Lartë i Shtetit akuzon Bankën e Shqipërisë për shpenzime të larta dhe abuzime me paratë publike. Në një rapo
Shkeljet në bashkinë Fier, KLSH padi dy drejtorëve Kontrolli i Lartë i Shtetit, pas auditimit në Bashkinë Fier ka konstatuar shkelje ligjore në lidhje me prokurimet me fo
Dëmi prej 100.000 $, KLSH padi Drejtorisë së Agjencisë së Teknologjisë e Inovacionit Kontrolli i Lartë i Shteti kallëzon në Prokurori Drejtorinë e Agjencisë së Inovacionit, pasi me shkeljet e bëra i ka shk