999 rezultate për

ivanoviq

Ivanoviq kercenon serbet qe dalin ne zgjedhje Sekretari i shtetit në të ashtuquajturën Ministri serbe për Kosovën, Oliver Ivanoviq, në n
Ivanoviq: Situata ne Kosove po tensionohet Sekretari shtetëror në të ashtuquajturën Ministri për Kosovën në Qeverinë e Serb
Kallezim penal ndaj Ivanoviqit dhe Jakshiqit Policia e Kosovës ka iniciuar kallëzim penal kundër dy përfaqësuesve të Këshillit Kom
Ivanoviq: Rreziku vjen nga Pieter Feith Sekretari shtetëror në Ministrinë për Kosovën në qeverinë serbe, Oliver Ivanoviq ka d
Ivanoviq: UNMIK-u nuk mund të shuhet Sekretari shtetëror në Ministrinë për Kosovën në qeverinë e Serbisë, Oliver Ivan