999 rezultate për

imunitar

Zbulimi, virusi HIV shkatërron qelizat imunitare Infeksioni i patrajtuar HIV shkatërron sistemin imunitar të një personi duke i mbytur qelizat mbrojtëse. Në këtë rezulta
Më pak asmatik, duke përdorur vitaminën D Hulumtuesit theksojnë se personat që vuajnë nga asma, ndihen më të lehtësuar duke kaluar shumë kohë në dritën e diellit.
Jo gjithmonë stresi është i keq Kur diçka nuk shkon me organizmin tonë, kur kemi shqetësime të ndryshme, madje edhe në rastet kur bëhet fjalë për sëmund
Imuniteti ndikon në kujtesë Sipas një studimi te Universitetit të Exter, i publikuar në revistën “Rejuvenation Research”, thote se Aktiviteti i sist
Ushqyerja me gji, zgjidhja më e mirë Ushqyerja me gji tashmë është vërtetuar shkencërisht se është një mjet për të mbrojtur, promovuar dhe mbështetur shëndet
Gjumi i keq dëmton sistemin imunitar Një gjumë jo i plotë mund të shtojë rreziqet e sëmundjes. Sipas një studimi të fundit, kërkuesit kanë dalë në përfun
Pastërtia e madhe po i bën fëmijët më alergjikë Mjekët thonë se është rritur ndjeshëm numri i fëmijëve që trajtohen për alergji të ndryshme, përfshi edhe ndaj ushqimeve