999 rezultate për

fulgham

Sa mund të jetojë një njeri pa u ushqyer? Përgjigja do t’ju trondisë Të gjithë e kemi pyetur veten të paktën një herë të vetme, se sa mund të jetojmë pa konsumuar bukë dhe ujë. Përgjigje
Sa mund të jetojë një njeri pa u ushqyer? Përgjigja do t’ju trondisë Të gjithë e kemi pyetur veten të paktën një herë të vetme, se sa mund të jetojmë pa konsumuar bukë dhe ujë. Përgjigje