Protestat për vrasjen e njeriut me ngjyrë të shkaktuar nga policia në SHBA, shndërrohen në të dhunshme (VIDEO)

Personi i cili vdiq, ishte kapur nga policia në SHBA dhe njëri ndër ta i kishte vendosur këmbën në qafë gjë që i shkaktoi vdekjen duke i ndaluar frymëmarrjen.

Pas vdekjes së tij, njerëzit me ngjyrë të asaj rrethine dolën në protestë për të dënuar policin i cili vrau burrin pa mëshirë.

Gjatë protestave shumica e protestuesve kanë hyrë në një supermarket duke thyer dhe vjedhur produktet e ndryshme që shkaktuan një rrëmujë të madhe brenda.

Në video shihen disa persona duke marr gjëra që ju nevojiten dhe më pas duke u larguar me vrap nga supermarketi.


Shtuar 28.05.2020 12:21