Gjest i madh nga Mourinho, ndihmon njerëzit në nevojë (VIDEO)

Jose Mourinho nuk është një trajner i madh brenda fushës por edhe jashtë saj duke treguar se është një njeri me “zemër të madhe”.

“Special One” ditën e sotme i ka dorëzuar disa të mira material shoqatave të bamirësisë që ndihmojnë endacakët dhe personat në nevojë në zonën e Enfilld, në veriun ekstrem të Londrës.

Portugezi organizohet për luftën kundër koronavirusit dhe për të shmangur sa më shumë përhapjen e virusit epidemik që ka shkaktuar mbi 12 mijë viktima në të gjithë botën.


Shtuar 24.03.2020 07:43