Edhe kështu karantine s’kishit parë, Arnold Schwarzeneger dhe kafshët e tij bëjnë apel (VIDEO)

Shumë yje ndërkombëtare kanë ftuar të gjithë për të parandaluar infektimin.

Mes tyre edhe ikona e filmave aksion Arnold Schwarzeneger, që ka vendosur të marrë pjesë në fushatën për të qëndruar në shtëpi në vet-karantinim. Në një video të ndarë në kanalin e tij social, aktori, shfaqet në versionin shumë i dashur, i përqafuar me dy kafshët e tij të dashura, një pony dhe një lama.

“Qëndroni në shtëpi sa më shumë të mundni. Dëgjoni ekspertët, injoroni idiotët. Do ta kalojmë së bashku të gjithë këtë”, është mesazhi i tij në Instagram.


Shtuar 17.03.2020 07:51