Duel i ashpër ndërmjet Audi RS6 dhe Lamborghini Urus, ja kush fiton (VIDEO)

Audi dhe Lamborghini SUV kanë zhvilluar një duel të ashpër shpejtësie.

Të dy modelet inicojnë shpejtësitë nëpërmjet një motori 4.0 V8.

Lamborghini ka 650 kuaj fuqi dhe 850 Nm, ndërsa Audi RS6 u ndal në 600 kuaj fuqi dhe 800 Nm.

Fitues i garës del Lamborghini falë fillimit më të vrullshëm.


Shtuar 14.06.2020 21:54