Ditëlindje në kohë koronavirusi, s’do ta besoni sa vjeç mbushi Hueyda El Saied (VIDEO)

Hueyda El Saied ka festuar ditën e djeshme 45-vjetorin e saj. Me anë të një postimi në rrjetet sociale Hueyda ka zbuluar se këtë ditëlindje ndryshe nga të tjerat, e ka kaluar brenda ambienteve të shtëpisë së saj, e vetizoluar.

Me humorin që e karakterizon, El Saied ka treguar se është veshur dhe rregulluar për të bërë një xhiro brenda shtëpisë.

Me siguri Hueyda do ta mbajë mend për shumë gjatë këtë ditëlindje, për shkak se i është dashur të mos thyejë rregullat, por të qëndrojë në të njëjtin vend duke mos organizuar asnjë festë.


Shtuar 17.03.2020 09:26