Mercedes-AMG A45 S në një duel interesant me Audi RS4 Avant (VIDEO)

Në garën e radhës kemi dy makina shumë të fuqishme. Një Mercedes-AMG A45 S dhe Audi RS4 Avant, dhe rezultati është mjaft impresionues.

Audi Avant RS4 vjen me një motor 2.9, V6 dhe ka 450 kuaj fuqi. Ndërsa AMG A45 S ka më pak kuaj fuqi sesa Audi, pra ka gjithsej 416 kuaj fuqi.

Qysh në fillim të garës vërehet se Mercedes-AMG A45 S ka një start më të mirë dhe shumë shpejtë fiton epërsi të lehtë nga Audi Avant RS4, edhe pse AMG ka më pak kuaj fuqi. A45 S thjesht largohet, dhe Audi nuk ka asnjë shans.


Shtuar 23.06.2020 10:49