Studentët sërish në protestë

Studentët në Shqipëri pritet që serish t’i rikthehen protestave.

Ndryshe nga e mërkura që zgjodhën ndërtesën e Ministrisë së Arsimit dhe Kryeministrisë për të protestuar, ata do të marshojnë sot përpara Parlamentit të Shqipërisë.


Shtuar 24.01.2019 23:23