ZYRTARE: Pezullohet edhe Ligue 1

Federata e Futbollit në Francë ka marrë vendim të pezullojë Ligue 1 dhe Ligue 2, për t’iu bashkuar disa ligave tjera të Evropës, që kanë ndërprerë kampionatin, pas përhapjes së koronavirusit në kontinetin e vjetër.

I vetmi vend nga ligat kryesore të Evropës që ende nuk ka pezulluar kampionatin, është Premier League.


Shtuar 12.03.2020 22:05