Zbulohet data e fillimit të stërvitjes për klubet e Serie A

Kryeministri italian, Giuseppe Conte konfirmoi se Italia do të lehtësojë masat e bllokimit nga 4 maji, por shkollat ​​nuk do të hapen deri në shtator dhe me shumë gjasë nuk do të ketë tifozë në stadiume deri në janar të vitit të ardhshëm.

“Ne po punojmë që pjesa më e madhe e bizneseve të rihapen nga 4 maj,” tha kryeministri Conte për gazetën La Repubblica.

“Ne nuk mund të zgjasim më mbylljen, pasi do të rrezikojmë të shkatërrojmë strukturën socio-ekonomike të vendit”, vazhdoi Conte.

Vlen të theksohet se klubet mund të fillojnë stërvitjet nga 4 maji, por jo në mënyrë grupore – siç janë bërë zakonisht.Tifozët nuk do të paraqiten në stadiume deri në janar të vitit 2021.


Shtuar 26.04.2020 13:37