Tifozët rënditin 25 klubet më të mira në botë, ka befasi në renditje

Tifozët e futbollit kanë renditur 25 klubet më të mira aktualisht në botë dhe për dikë mund të jetë edhe befasuese.

Natyrisht se në këtë përzgjedhje është një rutinë nga rezultate që kanë treguar se fundmi, por ju mund edhe mos të pajtoheni me të.

Skuadra si, Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Liverpool dhe disa të tjera janë të përfshira në këtë listë.

Kjo listë është krijuar nga TheTopTens, ndërsa tifozët kanë ndarë votat e tyre për klubet më të mira në botë:

25# Napoli
24# Tottenham
23# Estudiantes
22# Crystal Palace
21# Marseille
20# FC Porto
19# Werder Bremen
18# Celtic
17# AS Roma
16# Sevilla
15# Ajax
14# Inter Milan
13# Atletico Madrid
Atletico Madrid’s
12# Paris Saint-Germain
11# Borussia Dortmund
10# Manchester City
9# AC Milan
8# Liverpool
7# Juventus
6# Arsenal
5# Chelsea
4# Bayern Munich
3# Manchester United
2# Real Madrid
1# Barcelona.


Shtuar 22.07.2020 16:45