Shqiptari i Barcelonës ka një apel për shqiptarët (VIDEO)

Sulmuesi shqiptar, Rey Manaj ka bërë thirrje tek të gjithë tifozët që ata të qëndrojnë në shtëpitë e tyre dhe të shmangin daljet e panevojshme.

Mesazhi i Manaj vjen pas situatës së jashtëzakonshme, të krijuar nga frika e shpërndarjes së gjerë të koronavirusit.

Më poshtë keni video-mesazhin e Manaj, të publikuar nga faqja zyrtare e FSHF.


Shtuar 17.03.2020 09:17