Sheiku ofron shumën marramendëse për të blerë skuadrën e madhe angleze

Mohammed Bin Salman është shumë afër për tu bërë pronar i ri i Newcastle United. Princi i Kurorës Saudite ka ofruar 300 milionë euro për Neëcastle.

Mbretërimi 13 vjeçari Mike Ashley si pronar po e sheh fundin ngase pronari aktual është i gatshëm të ofrojë ofertën e sheikut.

Njëri nga personat më të pasur në botë pritet të zotërojë 80% të aksioneve te skuadra angleze.

Bin Salman ka qenë që disa vite i interesuar të blejë aksionet e Manchester United. Oferta prej 4 miliardë eurosh ishte refuzuar nga familja Glazzer.

Sheiku arab pritet të sjellë investime te Newcastle dhe të synojë garat evropiane me transferet që pritet të bëj


Shtuar 15.04.2020 12:38