Serie A thërret takim urgjent me të gjitha klubet

Serie A ka ftuar të gjitha 20 skuadrat në një takim urgjent.

Liga elitare e futbollit italian, Lega Serie A, kanë thirrur një takim urgjent, për datën 13 maj, ku temë diskutimi do të jetë rifillimi i sezonit dhe të drejtat televizive.

Të gjitha 20 klubet e Serie A janë prapa vendimit për të kompletuar kampanjën, por raportime gjatë muajit të kaluar bënin të ditur se ato janë gati të padisin Sky, DAZN dhe IMG, nëse ata nuk pranojnë në kohë këstin përfundimtarë prej 233 milionë eurove.

Pandemia koronavirus ka goditur gjigantët televiziv, pasi ata nuk mund të transmetonin asnjë ndeshje direkte të futbollit, që nga marsi, si pasojë e suspendimit të futbollit.

Siç qëndron situata, vetëm Bundesliga ka njoftuar zyrtarisht për rifillimin e sezonit.Mbetet të shihet se çfare do të jenë vendimet e mbledhjes së 15 majit, të ftuar nga Serie A.


Shtuar 8.05.2020 19:23