Ronaldinho nuk del nga burgu as me para

Detaje të reja janë shfaqur në lidhje me situatën e ish-yllit të Barcelonës, Ronaldinho dhe vëllait të tij Roberto Assis, të cilët kanë qëndruar në paraburgim për më shumë se një javë pasi dyshohet se janë përpjekur të hyjnë në vend duke përdorur pasaporta false.

Sipas raportimeve në vendlindjen e tij në Brazil, avokatët e Ronaldinho kanë futur një ofertë të pasuksesshme prej 1.5 milion euro si garanci lirie, pasi kërkojnë të sigurojnë lirimin e palës në paraburgim shtëpiak, shihet si mënyra e vetme për t’i nxjerrë ata nga burgu.

Gazeta UOL thotë se gjykatësi paraguaias Gustavo Amarilla vlerësoi se shifra nuk ishte e mjaftueshme duke pasur parasysh pasurinë e futbollistit në pension.

Ditët e fundit, ekipi ligjor i Ronaldinho kishte parë gjithashtu një ofertë prej 800,000 eurosh të kundërshtuar.

Shtuar 16.03.2020 14:46