Premier League në bisedime të avancuara për të nisur kampionatin

Premierliga është në një fazë të përparuar në bisedimet me Qeverinë për kthimin e futbollit në qershor.

Mirror Sport kupton se ka një marrëveshje provuese që kampionati anglez të rifillojë pas dyerve të mbyllura pasi 20 klubet hartuan një plan me zyrtarë për rinisjen e ndeshjeve.

Në parim, me zyrtarët qeveritarë të shëndetit që shpresojnë për një kulm të koronavirusit në Mbretërinë e Bashkuar në javët e ardhshme, ata do të sanksionojnë ndeshje nën udhëzime të rreptA.

Dhe në një takim urgjent të premten, plani u diskutua, me një marrëveshje të arritur në parim për një fund të sezonit të Premierligës, nëse situata do të përmirësohej ashtu siç pritej.

Plani i cili është diskutuar në nivelin më të lartë – do të shihte ndeshje të luajtura nën kushte rreptësisht të kontrolluara pas dyerve të mbyllura.

Zyrtarët e ligës kanë diskutuar gjithashtu për masa të gjera për t’i mbajtur lojtarët në një mjedis steril sa më shumë që të jetë e mundur, duke kufizuar kontaktin me publikun më të gjerë.


Shtuar 6.04.2020 07:58