Për të përfunduar sezonin FA i ofron Premier League edhe stadiumin “Wembley”

Federata Angleze e Futbollit i ka ardhur në ndihmë kampionatit vendas duke i ofruar edhe stadiumin Wembley për të përfunduar sa më shpejt pjesën e mbetur të sezonit.

Me ndeshjet që duket se do të vazhdojnë pas dyerve të mbyllura mes pandemisë koronavirus, mendohet se stadiumi kombëtar mund të organizojë deri në katër ndeshje në ditë në mënyrë që të vazhdojë udhëtimet në minimum për lojtarët, zyrtarët e ndeshjes dhe mediet.

Reuters pretendon se Qendra Kombëtare e Futbollit në parkun e St George – me 228 dhoma të hotelit dhe 13 fushat e futbollit – është vendosur gjithashtu të vihet në dispozicion, me klube në gjendje ta përdorin atë si një bazë të trajnimit të karantinuar në mënyrë që të mbajnë lojtarët dhe stafin së bashku.

Planet do të jenë të gjitha me kusht që të jetë e sigurt për të rifilluar ndeshjet.

Gjithsesi, para qershorit nuk pritet të ketë futboll. /


Shtuar 13.04.2020 07:32