MLS “goditet” nga koronavirusi, 26 raste pozitive

Të gjitha skuadrat e MLS janë testuar për koronaviurs dhe rezultatet e arritura nuk kanë qenë më të mirat e mundshme.

Sipas njoftimit të MLS, 26 raste kanë rezultuar pozitivë në testimet për Covid-19.

Nga këto 26 raste, 20 numërohen lojtarë, kurse gjashtë të tjerë janë nga pjesa e stafit të skuadrave.

Këto rezultate kanë shtuar dyshimet para rifillimit të sezonit, për të cilin janë bërë të gjitha planet.

Sezoni në MLS pritet të rifillojë gjatë javës së ardhshme.


Shtuar 29.06.2020 06:19