Messi, një gjeni i vërtetë, shijoni spektaklin (VIDEO)

Përveç driblimit dhe saktësisë kirurgjikale të gjuajtjeve, një nga cilësitë më të mëdha të Messit është aftësia për të peshkuar shokët e tij.

Në seancën e fundit stërvitore të Barcelonës ai me të vërtetë e ekzagjeroi. Për më shumë shikoni videon. /albeu.com./


Shtuar 10.06.2020 19:56