Maria Sharapova, e lumtur në krahët e milionerit anglez

Tenistja e njohur, Maria Sharapova, prej kohësh është në një lidhje të lutur me milionerin anglez, Alexander Gilkes.

Pasi e prishi fejesën e saj me basketbollistin slloven, Sasa Vujacic dhe një lidhje serioze me tenistin bullgar, Grigor Dimitrov, Sharapova tash është e dashuruar në anglezin.

Gilkes u lind në Londër dhe vjen nga një familje e pasur, babai i tij është një dentist i njohur dhe nëna e tij profesoreshë në Oxford.

Ai ka studiuar në një kolegj prestigjioz dhe shoqërohet me njerëz të klasës së lartë shoqërore, në mesin e të cilëve edhe princat Ëilliam dhe Harry.

Anglezi ka qenë një herë i martuar në të kaluarën.Ai ishte martuar amerikanen, Misha, me të cilën ishte takuar kur ishte 24-vjeçar e ajo 17-vjeçare.

Qëndruan së bashku për 13 vjet, duke përfshirë edhe martesën gjatë periudhës 2012-2016.


Shtuar 29.05.2020 18:12