Mancini e ka ndarë mendjen: Italia mund të fitojë Europianin

Trajneri i Italisë, Roberto Mancini, mendon se skuadra e tij mund të tojë “Euro2020”. Numri një i stolit të italianëve mendon se ekipi që drejton i ka të gjitha kapacitetet për të ngritur lart trofeun .

“Jam pak i zhgënjyer që nuk po e luajmë europianin, por mendoj se mund të jetë dhe pak avantazh për skuadrën tonë sepse jemi ekip i ri dhe kemi një vit më shumë kohë për të tuar eksperiencë.

“Mendoj se ne jemi përkrah skuadrave që mund të tojnë trofeun. Nuk më pëlqen të vendos shumë rregulla për lojtarët e mi, ashtu siç nuk është shumë e drejtë që të ndryshoj personalitetin e tyre”, – tha numri një i stolit të italianëve.


Shtuar 11.04.2020 19:37