Manchester City duhet të presë edhe dy muaj për vendimin e CAS

“Qytetarët” janë ankuar për dënimin dy vjeçar nga UEFA për mos pjesëmarrje në garat evropiane, për shkeljen e rregullave të ndershme financiare, dhe të dy palët do të paraqiten në gjykatë javën e ardhshme.

Çështja e kampionëve në fuqi të Premierligës ndodhet për shqyrtim në CAS.

Për fatin e Manchester Cityt do të vendoset brenda dy muajve, para fillimit të sezonit të ri.

Nëse apeli i Cityt dështon edhe në CAS, atëherë vendin e tyre në Ligën e Kampionëve do ta zë skuadra që renditet në vendin e pestë në Premierligë.


Shtuar 4.06.2020 13:06