Lojtari më i mirë i ndeshjes në Champions do të shpërblehet me çmim nga UEFA

Duke filluar nga faza e 1/8 lojtari më i mirë i ndeshjes do të shpërblehet me një çmin nga UEFA.

Kjo do të ndodhë në çdo ndeshje.

Zyrtarët e shtëpisë evropiane të futbollit do të jenë në secilën ndeshje dhe do të zgjedhin lojtarin e ndeshjes.

Në tetë ndeshjes e 1/8 të Ligës së Kampionëve çmimi do të ndahet nga Pakie Bonner, Cosmir Contra, Aitor Karanka, Robbie Keane, Roberto Martinez, Gines Melendez, Phil Neville, Willi Ruttensteiner dhe Gareth Southgate.


Shtuar 17.02.2020 15:14