Liverpool dhuron 45 mijë euro për personat që kanë nevojë për ushqim

Liverpool e ka mbështetur një iniciativë bamirësie që është bërë si shkak i koronavirusit.

Kjo iniciativë është duke u bërë për shkak të situatës që është duke e kaluar edhe Anglia si shkak i koronavirusit.

Andaj kanë filluar iniciativa që të grumbullohet ushqim për personat të cilët kanë nevojë.

Po ashtu është treguar që futbollistët e Liverpool nuk e kanë për herë të parë që kanë ndihmuar dhe kanë treguar mbështetjen e tyre./


Shtuar 14.03.2020 21:53