Kampionati i njohur europian e nis sezonin e ri me tifozë

Liga e futbollit në Holandë do të fillojë në shtator, ndërsa shikuesit do të lejojnë të zënë 15 deri në 35 për qind të kapacitetit të stadiumeve. Shikuesit mysafir nuk do të lejohen nëpër ndeshje.

Këtë e ka bërë të ditur të enjten Federata e Futbollit të Holandës.

Shikuesit do të qëndrojë 1,5 metra larg njëri-tjetrit dhe do të mbajnë maska.

Sipas federatës, zhvillimi i ndeshjeve me numër të limituar të shikuesve është hap drejt hapjes së plotë të stadiumeve. Federata holandeze e vlerëson hap të rëndësishëm para.


Shtuar 9.07.2020 20:02