FSHF mbledh arbitrat: Përqëndrim maksimal, reduktoni gabimet

Federata e Futbollit thirri sot mbledhjen e radhës me arbitrat dhe asistentët e angazhuar në Kategorinë Superiore.

Në këtë mbledhje ishte i pranishëm Sekretari i Përgjithshëm Ilir Shulku dhe Presidenti i Shoqatës së Arbitrave Tahir Kastrati dhe sektori i Arbitrimit.

Në mbledhje janë diskutuar çështje të arbitrimit të ndeshjeve të Kampionatit Kombëtar dhe nevoja për një përqëndrim maksimal të të gjitha hallkave dhe nje punë më të madhe për mirë-administrimin e tyre. /SuperSport/


Shtuar 28.01.2020 22:54