Champioship në vështirësi, tetë persona rezultojnë pozitiv për COVID-19

Raundi i fundit i testimit të koronavirusit EFL ka rikthyer tetë rezultate pozitive nga gjithsej 2213 teste mbi lojtarët dhe stafin e Championship, vetëm tre ditë para rikthimit të ndeshjeve.

EFL thotë se tetë testet pozitive Covid-19 janë nga gjashtë klube.

Në League One, pati dy teste pozitive nga 254 teste në katër skuadra dhe në League Two, pati zero pozitive nga 174 prova.

Me rezultatet e testimit të fundit para rifillimit të kampionatit, mund të vështirësohen edhe datat e planifikuara që skuadrat të zbresin në fushë më 20 qershor.

EFL do të mblidhet shumë shpejt për të marrë një vendim përfundimtar.


Shtuar 17.06.2020 11:48