Capello: Mënyra si janë trajtuar Maldini dhe Boban më bën për të vjellë

Trajneri i njohur italian, Fabio Capello, ka folur sot sa i takon dyshes Maldini-Boban, mënyrën si drejtuesit e Milanit janë trajtuar, si dhe pati një koment edhe për autobiografinë e Chiellinit, që ka shkaktuar disa polemika.

“Mënyra si Maldini dhe Boban janë trajtuar dhe po trajtohen, më bën për të vjellë! Si drejtues, të dy kanë treguar sinqeritet ndaj lojtarëve të tyre. Edhe unë do të bëja atë që bëri Boban dhe do të largohesha me të katra.

Dinjiteti është gjëja më e rëndësishme për një njeri. Chiellini? Edhe mua ma kanë kërkuar të shkruaj libra, gjithmonë shkaktojnë polemika. Nuk më pëlqeu teksa lexoja disa gjëra, futbolli është krijuar për t’u luajtur e jo për t’u shkruar”, u shpreh Capello.


Shtuar 11.05.2020 20:58