Arrestohet gjyqtari i Champions League: Drogë, armë dhe femra

Pas një operacioni të policisë nga Bosnje-Hercegovina janë arrestuar plot 35 persona.

Policia ka përfunduar operacionin, teksa gjatë goditjes ka zbuluar shumë gjëra, duke përfshirë këtu prostitucion, armë dhe kokainë.

Policia gjithashtu ka sekuestruar një sasi të madhe parash.

Pjesë e të arrestuarve ka qenë edhe gjyqtari slloven, Slavko Vincic, i cili ka drejtuar edhe shumë ndeshje të rëndësishme në Champions League.

Policia e studionte prej kohësh këtë operacion, teksa ditën e djeshme ka menduar të bëjë goditjen finale, duke arrestuar 35 persona.


Shtuar 29.05.2020 09:13