10 përmbysjet më të mëdha në Champions

Klubet më të mira të Evropës, bazë renditjes së mirë në ligat kombëtare, sigurojnë nga një vend në Ligën e Kampionëve.

Kjo garë, çdo sezon rezervon ndeshje të mira, por disa prej tyre, thjesht janë të paharruar.

Pothuajse çdo sezon, kemi qenë dëshmitarë të ndonjë përmbysje emocionuese.Barcelona ndaj PSG-së, Roma ndaj Barcelonës dhe së fundi Liverpooli ndaj Barcelonës.

Çfarë ndeshje, sa shumë emocione, më tepër të futboll.Por cilat janë dhjetë përmbysjet më të mëdha në Ligën e Kampionëve?

10| Monaco 3-1 Real Madrid (agg 5-5, Monaco fitoi galë golit mysafir)

9| PSG 1-3 Manchester United (agg 3-3, Man Utd fitoi falë golit mysafir)

8| Chelsea 4-1 Napoli AET (agg 5-4)

7| Manchester United 2-1 Bayern Munich

6| Deportivo La Coruna 4-0 AC Milan (agg 5-4)

5| Roma 3-0 Barcelona (agg 4-1)

4| Ajax 2-3 Tottenham (agg 3-3, Tottenham fitoi falë golit mysafir)

3| Liverpool 4-0 Barcelona (agg 4-3)

2| Barcelona 6-1 PSG (agg 6-5)

1| AC Milan 3-3 Liverpool (Liverpool fitoi 3:2 pas penalltive)


Shtuar 16.04.2020 06:50